Перше Причастя 3-Б класу

Cвяте Причастя 3-Б класу у церкві Св.Софії 23.05.15р.

У Суботу 23 травня 2015 року Божого відбулась Свята Літургія, яка відкрила двері дитячих сердець на прийняття Ісуса у Пресвятій Євхаристії. Раділи усі, бо цього дня вони зустріли свого найкращого Друга. У цей день на парафії храму св. Софії , це прекрасне сонце Христового Царства не тільки оживляло душі діточок, які прийняли Ісуса до свого серця, ця світла подія стала радісним, пам'ятковим святом, що залишиться у серцях батьків, хрещених, родини та друзів на ціле життя. З великим хвилюванням та захопленням діти очікували на цей особливий день, щоб сказати Ісусові, як Його люблять та чекають на Нього. Але найбільше цій події радів Ісус, який знайшов Собі місце у маленькому дитячому серці.


Галереї "Перше Причастя 3-Б класу"

Перше Святе Причастя - це невід'ємна частина традиції Української Греко-Католицької Церкви, що передавалася від покоління до покоління. З перших днів народження дитини, церква хоче обвити, обійняти її своєю рятівною благодаттю. До причастя ми допускаємо дітей з моменту хрещення, називаючи їх ангелятками,тому що в хрещенні вони таємниче занурюються в Христа і починають жити Його життям. Маленьку людину батьки приносять до храму для того, щоб вона вже з перших годин свого життя отримала досвід благодатного життя з Богом.

Святе Таїнство Євхаристії є найкращим даром, який нам залишив Христос. "Хто споживає тіло моє і кров мою п'є, той у мені перебуває, а я - в ньому". Через Євхаристію Ісус перебуває між нами і в нас, супроводжує нас на всіх дорогах нашого життя. Кожне святе Причастя має бути найкращою хвилиною дня і цілого життя кожної дитини.

Перше Святе Причастя -- перепустка в особливий світ. Діти, які готуються до такого випробування, починають усвідомлювати свої особливі обов'язки. А також це чудова нагода об'єднати всю родину.До цієї події дітей готувала сестра Міріам (монахиня - василіанка). Отець Михайло привітав причасників з їхнім першим важливим християнським екзаменом у житті. Він вручив кожній дитині ПАМ'ЯТКИ про Першу Сповідь та урочисте Святе Причастя.

Кiлькiсть переглядiв: 1173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.