Вручення свідоцтв про базову середню освіту

Шановні батьки, вчителі, учні, гості!


Кожна людина має свої періоди життя. У школі ви пройшли вже дві сходинки вашого навчання і сьогодні ви отримаєте свідоцтва про базову середню освіту.

В школі ви отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе вам справитися з усіма життєвими випробовуваннями і досягти великих результатів.


Галереї "Вручення свідоцтв про базову середню освіту-2015"

Тільки вчора останнім акордом шкільної симфонії відлунали державна підсумкова атестація, яку ви склали з хорошими результатами. Ми гордимося вами і розуміємо, що це результат щоденної кропіткої праці кожного з вас, ваших вчителів та батьків.

Ми радіємо кожному вашому успіху і переживаємо за найменшу невдачу. Ви з честю подолали перші серйозні випробовування і я впевнений, що вашим життєвим кредом стануть слова Баха «Durch Nacht zum Licht, durch Kampf zum Sieg, per aspera ad astra» («Через ніч до світла, через боротьбу до перемоги, через тернії до зірок!» А прекрасна пора юності допоможе вам подолати всі перепони.

Пам’ятайте, що кожен несе в собі щось незвичайне, у кожного є свій особливий талант. І нехай вам тільки вистачить мужності і терпіння дослухатися до нього. Не сидіть на одному місці, прагніть до різноманіття, розвивайтеся. Будьте терпеливі і наполегливі. Життя не кожен день робить подарунки, та й великі справи вершаться не відразу. Суд людський дуже важливий, але спробуйте бути незалежними в своїх судженнях і діях. Не впадайте у відчай, вчіться володіти собою і в будь-якій ситуації не втрачайте голови. А раптом життя захоче вас по ній погладити! Будьте оптимістами, і, якщо хочете, щоб доля посміхнулася вам, посміхніться їй першими. «Більшість людей щасливі настільки, наскільки вони вирішили бути щасливими», - писав Лінкольн. Нехай вам далеким теплим вогником завжди світить маяк маленької дивної країни образі Львівської середньої школи № 28.

Лозенко І.В., директор Львівської ССЗШ № 28

P.S, Висловлюємо велику подяку у створенні фотографій Мельничук Христині Теодорівні, вчителю німецької мови.

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.