Ось і пролунав останній дзвоник...

Шановні гості, дорога учнівська, батьківська та учительська родина нашої славної 28-ої школи!

Сьогодні для нас пролунає останній шкільний дзвінок в цьому навчальному році.

Щиро вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Відзначати завершення навчального року — це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує нас і дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.

Дорогі випускники!

Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї.


Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості.

Сьогодні маємо нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви, шановні колеги, є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому.


Галерея "Останній дзвоник-2016"

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.

А на завершення хочу ще раз побажати школярам гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття,а батькам – віри у своїх дітей, випускникам –впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Зичу усім вам добра й благополуччя, доброго здоров’я і миру у вашому домі.

Кiлькiсть переглядiв: 509

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.