Конкурс композицій «Квітковий вернісаж»

Конкурс композицій
«Квітковий вернісаж»

30 вересня у ЛССЗШ № 28 відбувся конкурс квіткових композицій, присвячений Дню вчителя.

Учні з любов’ю та ніжністю створювали свої «шедеври» з осінніх квітів, листків, овочів та й взагалі з того, що було під руками. Для цього знадобилось чимало фантазії, вміння, старання, творчого підходу. Всім дуже сподобалась композиція «Осінь за вікном», яку створили учні 8-А класу. Вона й зайняла 1-е місце в конкурсі. Найпатріотичнішою виявилась робота учнів 5-Б класу «Україна єдина», в якій вони виклали квітами різних кольорів карту України. А наймолодшими учасниками виставки учнями 3-В класу створено композицію «Барви осені», яка була добре продуманою і дуже ліричною. Журі вирішило, що ці дві роботи теж заслуговують 1 місце.

На другому місці виявились роботи учнів 3-Б класу: «Казка про осінь», 8-Б класу – «Чари золотої осені», 5-А класу – «Миру тобі, Україно». Дуже старались учні 6-А і 6-В класів, які представляли композиції «Фантазія» і «Трояндові обійми».


Галерея "Квітковий вернісаж-2016"

Дуже зворушливими були слова учениць 6-В класу, які написали «Вчителі втілюють наші мрії у реальність та дають нам можливість будувати своє майбутнє на сходинках навчання. Тому ми назвали свою композицію «Трояндові обійми» за нашу любов і вдячність вчителям».

Ці роботи також посіли друге місце. Можна ще відзначити букети квітів 7-В і 9-Б класів, яким журі конкурсу визначили почесне 3-є місце.

Вчителі були зворушені і задоволені роботами своїх учнів.

Дуже дякуємо Вам, дорогі наші учні!

Кiлькiсть переглядiв: 1246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.