Свято Букварика у славному 1-Б класі!

Свято, що зрине теплим спогадом

Це мудрий хтось придумав, що цінність школи вимірюється цінністю її вчителя. Якщо у 1-Б спитати, чи люблять вони свою першу вчительку -- Оксану Петрівну Кулябу -- жодна дитина не скаже «ні». І не тому, що боїться. А тому, що вчитель зуміла за цей рік побачити в кожній дитині щось добре, підібрати ключик до серця кожного зі своїх 37 учнів. А це – талант, який дається не кожному.
І стояли вони на сцені на своєму святі Букварика маленькі, але вже такі поважні, відповідальні і батьків подекуди пробивало на сльози. Бо цей шкільний рік зробив їхніх малюків не тільки мудрішими, колективнішими -- він зробив їх дорослішими.


Галерея "Свято Букварика 1Б 2017 р."

Час - дивна субстанція. Зазвичай, люди не помічають, як він біжить. Але в окремі моменти ( такі, зокрема) раптом усвідомлюєш – у сухозлотиці буднів мало не прогавив важливу віху, як твоя дитина не лише зростом повищала, а й внутрішньо витягнулася. Дивишся на сцену, слухаєш своїх найкращих на землі маленьких артистів, і вкотре про себе філософськи відзначаєш, що життя насправді не ті дні, що минули, а ті, що запам’яталися.
І це начебто звичайне свято, яке твій малюк разом із однокласниками під орудою вчителя не тільки для себе, а й для тебе зробив у школі уперше, безальтернативно входить у твою пам’ять. І його пам’ять. І стає одним із тих моментів, що колись зринуть спільним теплим спогадом тоді, коли все вже буде інакше…
Кiлькiсть переглядiв: 623

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.