Зимова школа «Підвищення рівня фінансової грамотності»

Відповідно до листа управління освіти ДГП ЛМР щодо проведення Зимової школи «Підвищення рівня фінансової грамотності», з метою популяризації курсу «Фінансова грамотність» та підвищення рівня обізнаності учнів, у вівторок, 10.02.2015 р., учні 9-а та 10-б класів Львівської спеціалізованої середньої школи № 28 з поглибленим вивченням німецької мови у складі 15 чоловік відвідали Львівський інститут банківської справи УБС НБУ.

/Files/images/IMG_3129.JPG Під час проведення Зимової школи відбулася презентація електронної версії підручника «Фінансова грамотність», короткий огляд курсу навчального предмету, відвідання музею історії ІБС УБС НБУ (так званого «Музею грошей»), ознайомлення з структурою інституту, його напрямками та перевагами навчання. Учні брали участь в лотереї і майже кожен отримав подарунок від закладу (магнітики, блокноти, календарі тощо), сертифікат учасника Зимової школи та частування чаєм-тістечками.

Учні отримали цікаву інформацію, побачили першу українську гривню, а також інші цікаві пам’ятні монети, поглибили знання про виникнення та еволюцію грошей, познайомилися з цікавими людьми, відкрили для себе нові можливості у навчанні та спілкування.


Галереї ""Зимова школа" з фінансової грамотності для наших учнів"

Під час Зимової школи відбулася презентація електронної версії підручника «Фінансова грамотність». Учасники школи змогли розкрити свої професійні нахили, аналізуючи тест, запропонований викладачами кафедри економіки та управління персоналом.

/Files/images/IMG_3136.JPG

Під час екскурсії учні проявили високий рівень культури поведінки та спілкування.

/Files/images/IMG_3138.JPG

Відповідальною за проведення Зимової школи у ЛЛМ була Буяк Р.Р., вчитель економіки та економічних дисциплін, соціальний педагог.

Кiлькiсть переглядiв: 413

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.