Шановні друзі!

Пропонуємо Вашій увазі аналіз дослідження батьків, які оцінювали шкільний буфет, якість перших і других страв, напоїв, смакові якості шкільного харчування.


Дякуємо Всім, хто взяв участь в цьому опитуванні!


/Files/images/harchuvannya/б1.jpg

/Files/images/harchuvannya/б2.jpg

/Files/images/harchuvannya/б3.jpg

/Files/images/harchuvannya/уч4.jpg

/Files/images/harchuvannya/б5.jpg

/Files/images/harchuvannya/уч6.jpg

Пропозиції батьків щодо якості харчування

  • Зробити більш сучасне меню, ввести перші страви, салати, випічку, вареники, млинці
  • Потрібно переглянути меню. Дитина каже, що навіть борщ не смачний. Салати такі, що неможливо пережувати, усе заливають підливою, яку моя дитина не їсть, а без підливи не пропонують.
  • Залучення іншого надавача послуг гарячого харчування або залучення декількох виконавців для створення альтернативи
  • Змінити меню та поварів
  • Асортимент хороший. Можна більше фруктів.
  • Більше видів гарнірів та страв з м’яса , салатів
  • Більше свіжих овочів, салатів, фруктів, м’ясних страв, щоб їжа була смачною.
  • Вважаю, потрібно змінити організацію, яка займається харчуванням в нашому ліцеї.
  • Нове меню, закупівля якісних продуктів
  • Покращити гаряче харчування
  • Вважаю, потрібно змінити організацію, що обслуговує їдальню Ліцею.
  • Будь ласка, застосовуйте лопатку або кухонні щипці для накладання страв і здоби. За можливості покращіть якість окремих страв (макаронів, зуп, тощо)
  • Я вважаю, що в шкільній їдальні повинні готувати здорову їжу. А в буфеті продавати дітям фрукти, нехай навіть звичайні яблука, а не шкідливу випічку та солодощі…
  • Дайте премію пані Наталі,змініть дизайн їдальні, верніть піцу.
  • Організувати подачу їжі в гарячому вигляді, особливо других страв.
  • Їжа має бути простою і смачною. З мінусів - неможливо придбати обід, так як занадто багато дітей на дуже маленькій площі.
  • Дуже б було добре, якби був термінал та більше їжі з меншою кількістю вуглеводів (здорові снеки, випічки із цільнозернового борошна, менше солодощів із великою кількістю цукру, згущеним молоком тощо)
  • Додайте соуси до каш, макаронів, сирників. Більше свіжих овочів ніж солінь. Більше напоїв на вибір. Бажано додати ще кілька позицій в меню, або ж змінювати їх згідно із сезоном. А якщо зовсім креативити - цікавими б були дні національних кухонь. Можна залучати учнів до процесу.
  • Так тримати
  • Можливість придбати фрукти. Автомати з напоями між поверхами.
  • Зробити страви смачними і сучасними, щоб їжа була якісного навіть якщо дорожче
  • Їжа має бути смачна та тепла
  • Збільшити кількість сирих овочів, покращити рецептуру, щоб страви були смачнішими,закуповувати натуральні соки (яблучний, березовий, вони не надто дорогі).
  • З робіть декілька простих страв чи то свіжа піца декілька гарнірів щоб дитина вибрала без підливок і тд. як шведський стіл.
  • Перекуси (снеки) прошу перевірити на штучні складники
  • Забрати з пропозицій буфету шкідливі перекуси типу сирних горішків і т.д.
  • Якісно і смачно готувати гарячі страви. Розширити асортимент.
  • Прошу контролювати молодшу школу, поговоріть з керівниками класів, бо діти не ходять на сніданок. Ц еж їх здоров’я та імунітет. Сніданок має бути сніданком, а обід-обідом.
  • Смачніше готувати м’ясо, рибу, котлети. Робити зупи не тільки с картоплею та макаронами. Може курячий бульон, зупа з фрикадельками. Додавати свіжі овочі, наприклад, огірків.
  • Важливо, щоб їжа була свіженькою, а всім однаково не догодиш
  • Харчування по типу швецького столу
  • Більш презентабельна подача, можливо за допомогою мармітниць. Новий гарний посуд. Цукор до чаю подавати додатково (не всі люблять солодкий). Розігрівати їжу перед подачею.
  • Кухня готує дуже несмачно!!!
  • Смачно і з хороших продуктів
  • Було б добре мати можливість замовити обід завчасно, щоб дитина точно могла поїсти те, що вона хоче, а не те, що залишилося. Також добре було б знати меню на тиждень завчасно, наприклад з п'ятниці мати інформацію на наступний тиждень. Це ненормально, коли дитині пропонують холодні залишки, а не те, що описано в меню. Після декількох таких ситуацій дитина відмовилася обідати в їдальні і носить термос з обідом.
  • Додати в раціон фрукти та овочі
  • Ввести в меню салати зі свіжих овочів.
  • Розширити асортимент
  • Питання: чому школа не готує згідно стандартів - меню розробленого Євгеном Клопотенком? Було дуже класно розробити електронне меню, щоб батьки могли переглянути його наприклад на сайті школи. Було б добре розробити нове меню згідно стандартів. Урізноманітнити гарнір (гречка, картопля, булгур, рис, кус- кус) та на вибір має бути м'ясо/ риба: Печена курка ( філе, лапки), парові котлети(тефтелі), або рибна котлета... У весняний період давати свіжі овочі, не всі їдять квашену капусту; фрукти- яблука,банани.
  • Асортимент можна розширити , не лише булки та печиво
  • Змінити повара, на молоду людину, яка готова до змін і з радістю втілює в життя нове меню.
  • Треба, щоб основна їжа мала інший, більш привабливий формат для дітей. І наповноцінну їжу треба виділяти більше часу, робити цю перерву довшу. Поки що дитина харчується в Галицькій здобі.
  • Більший вибір рибних страв!
  • Зробити харчування доступним
  • Думаю, варто усно опитати дітей, а не батьків про меню.
  • Скласти правдиве меню та змінити якість страв.
  • Треба модернізовувати їжу, робити на вигляд більш естетичною, та замінити повністю посуд зі старими чашками. Менше підливок робити, майже всі діти не їдять такого. А краще зробити столову швидкого харчування, щоб діти бачили очима, що вони вибирають (як в Пузатій хаті).
Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.