Шановні друзі!
Пропонуємо Вашій увазі аналіз дослідження вчителів, які оцінювали шкільний буфет, якість перших і других страв, напоїв, смакові якості шкільного харчування.
Дякуємо Всім, хто взяв участь в цьому опитуванні!
Пропозиції педагогічних працівників щодо якості харчування
- Пропозиції щодо урізноманітнення асортименту страв у їдальні
- Посуд жирний, обмежений асортимент овочів. Наскільки складно це усунути?
- Салати з овочів, гарніри
- Повністю змінити меню і концепцію харчування
- Овочеві салати
- Замінити шеф-кухаря
- Печені страви (овочі)
- Більше овочів різних, а не тільки капуста
- Ширше впроваджувати рецепти Клопотенка
- Зробити ремонт
- Готувати більше печених овочевих салатів
- Додавати в меню більше овочів( урізноманітнити кількість салатів, риби, десертів ( сирники, оладки, млинці)
- Чітко дотримуватися складу продукції у стравах. Більше запіканок, якщо котлета - то з відповідним відсотком м’яса. Менше солодощів, а більше фруктів( яблук , апельсин, банан)
- Ввести дієтичні каші, солодощі і десерти без доданого цукру, різні салати, чорний хліб, кисломолочні і овочеві страви
- Оладі, ліниві вареники, пельмені,салати різні, плов і т.д.
- Готуйте смачно і чисто, щоб хотілось йти до вас їсти
- Підігрів їжі
- Урізноманітнення меню
- Потрібно оновити обладнання, асортимент страв
- Змінити кухарів. Запросити фахівців до ліцею (п.Клопотенка) і розробити нове сучасне меню, згідно усіх сучасних норм та вимог! Стежити за дотриманням санітарних норм. Вивести у їдальні грибок зі стін, адже це викликає ряд небезпечних захворювань; по можливості замінити столовий посуд
- Змінити постачальника та персонал їдальні на привітніший, відповідальніший, урізноманітнити меню
- Асортимент меню повинен бути більший
- Підігрів їжі
Коментарi