Екскурсія “Шляхами Тараса Шевченка”

Учні 6В, 5А та 5В класів разом із класними керівниками Голубович Н.В., Періжок Н.С. та Жук І. Ю. 07.10.2018 року відвідали Канів, Моринці, Умань та Буцький каньйон.

Діти ознайомились з Каневом, одним з найважливіших сакральних місць всіх українців, бо тут на Чернечій горі був похований Тарас Шевченко. Дізналися більше про великого Кобзаря в музеї Т. Шевченка та музеї “Тарасова світлиця”, які входять до складу Шевченківського національного заповідника.

МОРИНЦІ - це село відоме тим, що саме тут народився відомий український поет, письменник, художник та громадський діяч – Тарас Шевченко. У селі відвідали хату Якима Бойка - діда Тараса Шевченка.

Візиткою Умані є Національний дендрологічний парк “Софіївка”, який є найгарнішим парком нашої країни та був визнаний одним з семи чудес України.

БУЦЬКИЙ КАНЬЙОН - скельний каньйон довжиною близько 5 кілометрів розташований на річці Гірський Тікич біля села Буки, з кам'яними берегами висотою до 20 метрів. Тутешня краса практично не схожа на ландшафти України, тому каньйон часто називають «маленькою Швейцарією». Учні з захопленням милувалися одним з природних чудес України, його крутими скелями, буйною зеленню, водними переливами.


Галерея "Шляхами Шевченка"

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.