Складання Німецького мовного диплому

Складання Німецького мовного диплому

У листопаді-грудні 2021 учні Ліцею 28 Львівської міської Ради складали іспит на Німецький мовний диплом (DSD) рівня В2-С1.


Що таке DSD-диплом?


Німецький мовний диплом (DSD) - це диплом, який видається школярам за кордоном Конференцією міністрів освіти ФРН з 1972 р. Підставою для цього є відвідування однієї з акредитованих DSD-шкіл і здача мовного іспиту. Німецький мовний диплом В2-С1, отриманий в Україні, підтверджує знання мови учнів відповідно до європейської системи оцінювання знань з мови.


Завдяки підтримці Центрального відомства з питань освіти за кордоном наш ліцей долучився до Міжнародного проєкту українських DSD-шкіл і з 2000 року бере активну участь у програмі "Deutsches Sprachdiplom", готуючи учнів до складання іспиту на Німецький мовний диплом ІІ ступеня (рівень В2-С1), який свідчить про високий рівень знань німецької мови і є передумовою навчання в університетах Німеччини, дає можливість правильно вибрати майбутню професію.


Ліцей тісно співпрацює з координатором-консультантом програми в північному регіоні України п.Крістофом Єггле та вчителем німецької мови з Німеччини п.Дітріхом Аренсом.

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.