СВЯТО ЗНАНЬ У НАШОМУ ЛІЦЕЇ.

З тривогою і невпевненістю всі ми чекали 1 вересня цього року. І ось цей довгоочікуваний день настав. Педагогічна рада вирішила, що в школу йдуть учні 1—5 класів. Всі інші навчатимуться дистанційно. Такі в нас умови. Стільки учнів може помістити наше укриття в час тривоги.

І знову питання— як розпочинати навчальний рік? Хочеться, щоб це був пам'ятний день, але і про безпеку учнів треба пам'ятати. Тому запросили першими прийти до школи учнів 1-х класів, для яких цей перший дзвоник продзвенить вперше, і 11-х класів, для яких цей перший дзвоник продзвенить востаннє.

Зустріч була зворушливою. В класи, де зібрались першачки, прийшли одинадцятикласники з подарунками і привітаннями. Вони ще й розповіли діткам про нашу прекрасну Батьківщину, про державні та національні символи України, разом виконали державний гімн.

Класні керівники 1-х класів Оліярник Євгенія Євгенівна та Ковалик Галина Ярославівна повели своїх малят у казковий світ знань, роздали їм книжки та зошити, з яких вони будуть ці знання черпати.

Знайомство було веселим, урочистим і зворушлиаим. Життя продовжується попри всі труднощі, і в цей важкий для всіх нас час, згадали про воїнів, які нас захищають і завдяки яким ми можемо вчитися у школі. Хвилиною мовчання помянули тих, хто загинув за нашу свободу.

Класні керівники11-х класів Давидченко Світлана Сергіївна та Якименко Світлана Іванівна разом зі своїми випускниками провели урок мужності і звитяги.

Не могли в цей день не зустрітись і учні інших класів. Вони приходили до школи до своїх класів в різні години, щоб не було скупчення великої кількості дітей. Деякі класи разом зі своїми класними керівниками проводили перший урок на майданчику, в парку, робили пікніки.

Загалом, на щастя, обійшлось в цей день без повітряної тривоги і тому свято залишиться в пам'яті добрим і щасливим.

А з 2-го вересня нас чекають робочі будні.

БАЖАЄМО ВСІМ МИРУ І ДОБРА!

В ДОБРИЙ ПУТЬ , ДОРОГИЙ ЛІЦЕЮ № 28 !

Більше фото можна побачити за Посиланням!

/Files/images/01092022/зображення_viber_2022-09-07_09-55-39-902.jpg

/Files/images/01092022/зображення_viber_2022-09-06_12-55-07-543.jpg

/Files/images/01092022/зображення_viber_2022-09-06_12-55-08-106.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.