ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ПЕРШОГО МІЖНАРОДНОГО КОНГРЕСУ!

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ПЕРШОГО МІЖНАРОДНОГО КОНГРЕСУ «ЗАХИСТ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА. ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ»

Казимірська Роксоляна та Кечур Дарина ,учениці 11-Б класу нашої школи, брали участь у Першому міжнародному студентському конгресі „Захист навколишнього середовища. Збалансоване природокористування”, який проходив 15 – 16 травня 2014 р. у Львівському національному університеті «Львівська політехніка».
Казимірська Роксоляна представляла свої дослідження стосовно актуальних питань у міжнародному та європейському просторі збалансованого природокористування та охорони довкілля і висвітила напрацьований матеріал у статті «Захист навколишнього середовища. Збалансоване природокористування».
Кечур Дарина розкрила проблему використання мобільних телефонів в ракурсі шкоди не лише здоров’ю людини, а й довкіллю. Зокрема, коли мова йде про утилізацію відпрацьованих акумуляторів живлення, тобто батарейок від мобільних телефонів. Своє дослідження учениця представила у статті «Мобільний телефон – користь чи шкода».
Роботи учасниць Казимірської Роксоляни та Кечур Дарини опубліковані в Збірнику матеріалів Першого міжнародного конгресу. Учасниці нагороджені сертифікатами участі у даному заході.

ВІТАЄМО ТА БАЖАЄМО УСПІХІВ У ПОДАЛЬШІЙ НАУКОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ!

Кiлькiсть переглядiв: 606

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.